GENDERDOC-M

Adolescenți/te LGBT+

Adolescenții/tele LGBT+ sunt o parte foarte discretă a societății moldovenești, adesea stigmatizate. Mulți tineri trec printr-o călătorie dificilă de conștientizare și acceptare de sine, în timp ce se confruntă cu realitatea homofobă, bifobă și transfobă în care trăiesc.

Adolescenții/tele LGBT+ se confruntă deseori cu hărțuirea în școli, mulți sunt forțați să îndure violența domestică, nu pot rezista presiunii sau nu au posibilitatea de a primi protecție, drept urmare nu găsesc un loc de a începe și uneori chiar o viață decentă.

Dacă suferiți de discriminare, abuz emoțional, fizic sau sexual sau doriți să faceți parte din grupul de suport pentru adolescenții/tele LGBT+, puteți contacta coordonatoarea Programului de Dezvoltare Comunității LGBT+ Paula Cerescu la e-mail: [email protected]; sau să vă adresați la psihologa Centrului, programându-vă prin manager de oficiu Viorel Cenușa la telefon: (022) 288-861 sau (022) 288-863; sau contactați coordonatoarea Programului de Lobby și Advocacy Angelica Frolov la e-mail: [email protected] pentru a obține asistență juridică.

Close Menu