GENDERDOC-M

Mai informat cu Safespot.online. A fost lansată o nouă platformă dedicată bolilor cu transmitere sexuală

Mai informat cu Safespot.online. A fost lansată o nouă platformă dedicată bolilor cu transmitere sexuală

A fost lansat un nou site care are grijă de sănătatea ta. Platforma Safespot.online aduce informații verificate, corecte și sigure despre infecțiile cu transmitere sexuală. Indiferent de căuți informații despre prevenire, testare sau asistență, aici vei găsi răspuns la toate întrebările.

Pe Safespot.online poți găsi informații detaliate despre boli, paraziți și infecții cu transmitere sexuală, cum ar fi sifilisul, gonoreea, herpesul, hlamida și altele. Accesând una dintre aceste rubrici, vei găsi date generale despre boală, cum se manifestă această, ce simptome are, cum se transmite și cum se tratează.

Un aspect important este că fiecare dintre aceste rubrici are informații detaliate despre evoluția unei boli sau alteia în cazul în care persoana bolnavă trăiește sau nu cu HIV. În funcție de acest detaliu, site-ul oferă fiecărui utilizator sfaturi relevante pentru tratament.

Safespot.online poate redirecționa utilizatorii și la organizații locale care se ocupă de asistență, tratament sau reabilitare pentru persoanele care au contactat boli cu transmitere sexuală. De pe Safespot.online, pot fi accesate datele de contact ale organizațiilor din opt țări: R. Moldova, Ucraina, Armenia, Georgia, Kazahstan, Kârgâzstan, Tadjikistan și Uzbekistan.

Site-ul este simplu și ușor de navigat și poate fi citit în limbile engleză și rusă.

Platforma Safespot.online a fost creată cu susținerea AFEW International, o organizație neguvernamentală olandeză de sănătate publică care sprijină accesul la servicii de sănătate pentru populația din regiunea Europei de Est și Asiei Centrale.

Close Menu