GENDERDOC-M

De-a lungul anilor, ne-am unit forțele pentru a construi un răspuns eficient și plin de compasiune la epidemia HIV/SIDA

De-a lungul anilor, ne-am unit forțele pentru a construi un răspuns eficient și plin de compasiune la epidemia HIV/SIDA

Dragă comunitate și prietenx GENDERDOC-M, аstăzi, dorim să împărtășim cu voi în mod special angajamentul nostru profund în lupta împotriva epidemiei HIV/ SIDA în Republica Moldova.

Cu prilejul Zilei Mondiale de Combatere a SIDA, suntem onorați să fim parte a campaniei naționale „Vocea Comunităților Contează”, – pentru noi, e încă un motiv de sensibilizare a opiniei publice față de epidemia de HIV/SIDA în țară, pe lângă munca pe care o facem pe acest teren zi de zi.

De-a lungul anilor, ne-am unit forțele pentru a construi un răspuns eficient și plin de compasiune la epidemia HIV/SIDA, aducând schimbare și speranță în viețile beneficiarilor noștri și în comunitatea noastră.

Cu inimile deschise și determinare, ne propunem să ajungem în fiecare colț al Republicii Moldova, să informăm, să susținem și să aducem o schimbare reală.

„Vocea Comunităților Contează” este un îndemn pentru solidaritate, empatie și transformare. Echipa noastră de la GENDERDOC-M depune zilnic eforturi pentru a transforma aceste principii în realitate, pentru a construi un viitor în care fiecare persoană se simte înțeleasă, acceptată și susținută. Suntem într-o misiune de a face diferența și de a crea un impact pozitiv în comunitatea noastră.

Angajamentele noastre:

  • Promovăm testarea HIV pentru a salva vieți.
  • Informăm pentru a inspira schimbarea.
  • Mobilizăm pentru a construi un viitor mai luminos și mai echitabil.
  • Reducem discriminarea, pentru a deschide porțile unui viitor în care fiecare voce contează.

Fiecare contribuție, fiecare pas și fiecare gând contează. GENDERDOC-M este aici pentru voi, pentru o comunitate sănătoasă și unită.

 

Close Menu