GENDERDOC-M

Șeriful adjunct în vârstă de 39 de ani, Shannon Bennett, care a servit 12 ani în orașul Wilton-Manors (Florida), a murit din cauza coronavirusului. În decembrie, plănuia o nuntă.

După cum a spus șeriful județean, polițistul a fost infectat „în linia de serviciu”.

Conform amintirilor prietenilor, în urmă cu câteva luni, stând pe un genunchi, Shannon a făcut o ofertă logodnicului său, Jonathan Frey. Și cuplul plănuia să aibă o nuntă pe 11 decembrie a acestui an.

Dar spre sfârșitul lunii martie, Bennett s-a îmbolnăvit. Au fost probleme de respirație, așa că pe 27 martie cuplul a mers la medic, apoi au mers împreună la secția de urgență. „La început, el a avut doar febră și o ușoară durere de cap, care a apărut cu câteva zile înainte de spital”, și-a amintit Frey.

Din păcate, aceasta este ultima dată când și-a văzut partenerul. În noaptea de 3 aprilie, Shannon Bennett a murit din cauza COVID-19.

„El a fost iubirea vieții mele și știu că moștenirea, memoria lui va rămâne cu noi. A fost un suflet frumos, a spus Jonathan.

Fratele ofițerului de poliție Darren și-a amintit corespondența în ultimele zile, când Shannon s-a simțit mai rău. „Te iubesc, frate!” A scris pe internet după moarte.

„A făcut parte din comunitatea LGBT.”

Șeriful Tony a împărtășit, de asemenea, amintiri despre angajamentul lui Shannon față de interesele oamenilor. Bennett i-a vorbit recent despre creșterea diversității din departament. „El a făcut parte din comunitatea LGBT și ar dori să creeze un grup format în departament pentru contactul cu comunitatea gay. Am vrut să aflăm cum să ne construim cel mai bine munca. ”

După ce a filmat în 2016 la clubul de noapte Pulse din Orlando, Bennett a parcat o mașină de patrulare lângă popularul bar gay, demonstrând că oamenii erau protejați de el.

Și în timpul festivalului Stonewall, care se desfășoară în fiecare vară ca parte a unei mândri gay, Bennett a refuzat să se alăture petrecerii, pentru că voia să fie în paza paradei, protejând 30 de mii de participanți la procesiunea LGBT.

În ajunul funcției șerifului, el a pierdut un alt ofițer din cauza coronavirusului – Jose Diaz Ayala.

O colega din detașament, Lily Harris, a recunoscut că se simte „goală”, pierzând o prietenă. „Pentru cei care nu o iau în serios”, a scris ea. – Shannon avea doar treizeci de ani.

Sursa: parniplus.com citând Gay Star News

Close Menu