GENDERDOC-M

Vreai o vacanță în Sunny Beach?

Mulți dintre cei care urmăresc site-ul nostru, cunosc faptul că Centrul de Informații «GENDERDOC-M», deja al doilea an consecutiv invită membrii comunității LGBT și prietenii lor să participe la concursurile de karaoke-batlle cu premii din partea GDM.

Primul sezon de karaoke-batll-uri a avut loc în 2014 – 2015. Finala acestui concurs s-a desfășurat în cadrul festivalului «Curcubeul peste Nistru – 2015». Cîștigătoarea primului sezon a fost Victoria, care acum, deja face parte din juriul noului sezon, ce a început în toamna acestui an. Prima semifinală a acestui concurs, care pare să fie unul foarte aprig, va avea loc la 24 decembrie, înaintea seratei de revelion (startul va avea loc la ora 21:00). Înscrierea pentru a doua semifinală începe imediat după vacanța sărbătorilor de iarnă și va dura pînă la sfîrșitul lunii aprilie, atunci cînd vor fi desemnați finaliștii concursului. Evoluția acestora, ca și anul trecut, va putea fi urmărită în cadrul festivalului «Curcubeul peste Nistru – 2016», unde va fi desemnat învingătorul sezonului al doilea.

Iar acum, atenție! În acest sezon, sponsorul premiului mare din acest an este compania turistică «PUGACIVA TUR – melodia vacanței tale!» Care va premia învingătorul cu o foaie turistică în Bulgaria (stațiunea Sunny Beach, în hotel de 4*, regim «ALL inclusive» și transport tur-retur).

Cine cîntă cel mai bine? Cine nu are frică de microfon? Pe voi vă așteptăm în fiecare zi de joi la Billiard&Karaoke Hall, care se află la adresa: str. Calea Ieșilor, 10 (în incinta Centrului comercial Solaris, etajul 4). 

Close Menu