Seminar în afara Chișinăului pentru gay și BSB

Centrul de Informații „GENDERDOC-M” organizează seminar informativ pentru gay și BSB (bărbații care practică sex cu bărbați) cu genericul „HIV/SIDA, Hepatitele virale B si C și profilaxia lor în rândul grupurilor vulnerabile”. Seminarul se va desfășura în afara Chișinăului la data de 12 iulie 2014.  Prima parte a seminarului seminarului va avea loc în incinta sediului GENDERDOC-M la ora 9:30.

După aceasta va avea loc deplasarea în afara orașului spre mănăstirea Saharna. După vizitarea mănăstirii este planificat un popas la o cafenea din orașul Rezina unde va fi servit prânzul și va urma partea a doua a seminarul informative, în sânul naturii. Sosirea în Chișinău este preconizată intre orele 18:00 – 19:00

Pe parcursul seminarului participanții vor beneficia de informații privind protejarea de infecțiile cu transmitere sexuală și de consiliere de calitate din partea specialistului invitat.

 Toate cheltuielile legate de seminar, inclusive transportul și prânzul, vor fi asigurate de organizatori.

Atenție! Doar persoanele înregistrate vor putea participa la evenimentul sus-menționat. Numărul locurilor este limitat. Data limită pentru înregistrare este 10 iulie, ora 12:00.

Pentru inregistrare vă rugăm să-l contactați pe Veaceslav Mulear, Coordonatorul Programului „Sanatatea LGBT”: 0 22 288861 / 0 22 288863 / mobil: +373 69673618 / e-mail: veaceslav.mulear@gdm.md  (pentru inregistrare este nevoie de datele dvs. de contcat, nume, prenume, telefon)

Vă asteptăm cu drag,

Echipa  logistică

12.07.2014 - 09:30
Calendarul evenimentelor