Victorina Big Queer Quiz #2

Centrul de Informații „GENDERDOC-M” te invită la ediția din octombrie 2014 a marii victorine pentru lesbiene, gay, bisexuali, bisexuale, persoane trans și queer, precum și pentru prietenii, rudele și aliații acestora. Marea victorină „Big Queer Quiz” este un eveniment de gândire și divertisment care are drept scop consolidarea comunității LGBTQ, a prietenilor și aliaților din Republica Moldova privind subiecte și aspecte legate de istorie, socializare, cultură, politică, sport LGBTQ ș.a.

Marea victorină queer este un spațiu incluziv și sigur pentru toți cei și toate cele care se identifică ca LGBTQ, precum și pentru aliații lor. Evenimentul se desfășoară în două limbi: română și rusă.

Cum poți să participi la marea victorină „Big Queer Quiz”?

Marea victorină queer este un joc de echipă. Pentru a participa este necesar să aduni o echipă din minimum 4 și maximum 6 persoane și să te înregistrezi accesând următorul link: http://goo.gl/forms/OIX1YwVpc5

Atenție! Doar echipele înregistrate vor putea participa la victorină. Numărul locurilor este limitat. Data limită pentru înregistrare este 10 octombrie, ora 12:00.

Participarea la victorină este gratuită și benevolă. Echipa câștigătoare va primi premii din partea Centrului de Informații „GENDERDOC-M” și a partenerilor. Întrebările privind participarea și desfășurarea evenimentului le puteți trimite la următoarea adresă de e-mail: artiom.zavadovschi[aron]gdm.md

A doua ediție a victorinei va avea loc vineri, 10 octombrie, în incinta teatrului-spălătorie, de la 20:00 până la 22:00. Toți participanții și toate particpantele la victorină vor beneficia de acces gratuit la serata „Queer as Flashdance” care va avea loc în Barul Spălătorie a doua zi, 11 octombrie. Adresa: Chișinău, str. Mihai Eminescu, 72.

Vă așteptăm cu drag,

Echipa organizatorică

Evenimentul are loc în cadrul Zilelor Coming Out desfășurate de Centrul de Informații „GENDERDOC-M”. 

10.10.2014 - 20:00
Calendarul evenimentelor