24.03.2015
Moldova, Сomunitate

Veniți și cântați cu plăcere

Pentru unii dintre beneficiarii Centrului de informații „GENDERDOC-M” a devenit deja tradiție să vină duminica la clubul GoldBar nu la ora 22:00, când începe petrecerea, dar la 20:30. La această oră, în sala karaoke începe concursul Karaoke Battle (battle din engleză „luptă”) destinat celor cărora le place să cânte.

În concurs participă nu doar reprezentanții comunității LGBT, dar și prietenii lor care pot cânta, și nu fac asta doar pentru sine, ci și pentru public. Fiecare participant alege două piese pe care el/ea crede că reprezintă dispoziția lui/ei sau a anumitor ascultători, care au venit în acea seară să-și susțină prietenii. Este bine că catalogul sălii conține mai mult de 10 000 de piese, ceea ce permite să ai din ce alege.

Participantul nu este limitat în nimic. Piesele pot fi interpretate în orice limbă și în orice stil, iar calitatea sunetului și a tehnicii ajutătoare cu fiecare săptămână sunt tot mai bune. Administrația localului satisface necesitățile organizatorilor concursului.

La finele concursului, este determinat un câștigător, care nu doar primește un premiu, dar și posibilitatea de intrare gratuită la petrecerea care are loc în aceeași seară, însă la ora 22:00. În plus, și e foarte important, câștigătorii concursurilor săptămânale, la începutul lunii mai se vor întâlni în semifinale, în care juriul va alege 5-6 dintre cei mai buni interpreți pentru ca aceștia să participe la finală. „Lupta titanilor” pentru locul întâi, doi și trei va avea loc pe 17 mai, în ultima zi a Pride-ului, înainte de începerea petrecerii dedicată încheierii festivalului „Curcubeul peste Nistru”.

Au rămas zile numărate până la  ultimele competiții. De aceea, noi ne grăbim să facem apel la talentele noastre, și avem suficiente în comunitatea LGBT. Veniți singuri sau cu pereche, dacă vreți – cu familia și cântați cu plăcere, aducând fericire atât vouă, cât și altora. Mai ales că nu vă costă nimic. Și despre beneficiile pe care le puteți obține pentru participarea la concurs, am scris mai sus.

Pentru a participa în concurs în calitate de participant sau ascultător, nu e necesar să vă înscrieți în prealabil. Trebuie doar să veniți duminică la 20:30 în sala karaoke a clubului GoldBar și…să cântați!

Eugen Chihai

Previous Următorul