Spectacol: Dragă Moldova, putem să ne pupăm puțin de tot?

Dragă Moldova, putem să ne pupăm puțin de tot?
un proiect documentar de Jessica Glause și Nicoleta Esinencu la teatru-spălătorie (str. Eminescu, 72)

Spectacol în limbile română și rusă.

cu Elena Anmeghichean
Vladimir Anmeghichean
Ion Borș
Alexandru Frolov
Eugen Gînju
Galina Murzin

Scenografie și costume: Pavel Brăila, Pascale Martin
Design lumini: Jan Maria Lukas

Șase oameni din Chișinău se întîlnesc pentru prima dată pe scenă pentru a discuta deschis despre orientarea lor sexuală, a părinților, copiilor sau a altor membri ai familiei. Care pot fi motivele personale pentru a face un coming out și mai ales care sunt consecințele efectuării unui coming out în Republica Moldova? Care este atitudinea politicului și a societății față de minoritățile sexuale? Șantaj și intimidare din partea poliției, umilință și disonsiderație din partea cunoscuților sau membrilor de familie, hărțuire sau chiar concediere de la locul de lucru – în Moldova, hărțuirea și discriminarea fac parte din viașa de zi cu zi a minorităților sexuale.
Vladimir și Elena, Eugen, Ion, Sandu și Galia vorbesc deschis, uneori chiar cu ironie și umor despre experiențele lor personale, despre senzațiile de rușine, frică și angoasă.

„Dragă Moldova, putem să ne pupăm puțin de tot?” este produs în cadrul platformei pentru actori neprofesioniști KOMMUNALKA lansată de teatru-spălătorie în Mai 2012 în cooperare cu Staatsschauspiel Dresden și cu susținerea Allianz Kulturstiftung.

„Dragă Moldova, putem să ne pupăm puțin de tot?” este un proiect susținut de către Allianz Kulturstiftung, Bundeszentrale für Politische Bildung, Goethe Institut, Friedrich-Ebert-Stiftung.

- - -
pentru rezervări contactați-ne cu un apel/sms (cu excepția websms) la 060439914 sau pe mail la contact@spalatorie.md

rezervările se pot face până la ora 12:00 în ziua spectacolului;

rezervările neonorate se anulează cu 30 minute înainte de ora începerii spectacolului;

- - -
contribuție opțională: 60, 80, 100 lei.
contribuție studenți și elevi: 40 lei.

10.05.2015 - 18:00
Calendarul evenimentelor