Safer Sex Promotion Party

Centrul de Informații „GENDERDOC-M” vă invită la Safer Sex Promotion Party, un eveniment dedicat promovării comportamentului sexual conștient și protejat în rândul persoanelor LGBT. Aceasta se va desfășura duminică, 17 mai, în clubul GoldBar, și va începe la ora 23:00 cu un flashmob dedicat Zilei internaționale de comemorare a persoanelor decedate de SIDA, care va avea loc în scuarul Palatului Feroviarilor.

Pe parcursul flashmobului, participanții și participantele vor aprinde câte o lumânare și vor da drumul în aer la baloane în memoria celor care au decedat ca urmare a SIDA.

Invitata specială la flashmob este recunoscuta intrpretă Dara, Ambasadoarea Panglicii Roșii în Republica Moldova, care va ține o cuvântare. Tot ea ne va bucura cu cântecele sale minunante pe parcursul serii.  Alături de Dara, în scena clubului GoldBar, vor evolua și alte artiste renumite, precum interpreta din Moldova, Dana Marchitan, și drag queen din Belarus, Tais.

Cei doritori de a-și cunoaște statutul HIV vor avea posibilitatea să facă testul rapid pe salivă la HIV, care va dura nu mai mult de 15 minute.

Între deținătorii cardului beneficiarului Centrului GENDERDOC-M se va desfășura și o tombolă cu difeite premii.

Adresa clubului: Chișinău, bd. Decebal, 2 (imbobilul Palatului Feroviarilor).

***

Evenimentul are loc în cadrul Festivalului comunității LGBT „Curcubeul peste Nistru”, editia a 14-a.

17.05.2015 - 23:00
Calendarul evenimentelor