Proiecția de film / Nanette

Centrul de Informații GENDERDOC-M vă învită la proiecția actului de comedie, stand-up-ul “Nanette”, vineri, 25 ianuarie, la 18:30. Proiecția va avea loc la sediul Centrului.

Nanette este un act de comedie scris de comediana australiană Hannah Gadsby, care a debutat în 2017. Lucrarea include comentarii sociale, în special cu privire la problematica LGBTQ.

"Nu vreau să vă unesc prin râs sau mânie", spune Hannah Gadsby. "Am avut nevoie doar de povestea mea simțită și înțeleasă".

Hannah Gadsby este o comediană din Australia. Este o lesbiană și se referă deschis despre sexualitatea ei pe scenă. Temele pe care le atinge în stand-up țin de viața într-un oraș mic, părinți disfuncționali, homosexualitatea, homofobia... dar în special trauma la care sunt supuși oamenii "de la margine" și cum aceasta este proiectată în comedie. Aflându-te la margine, poți oare face audiența să râdă pe seama ta fără a fi supusă tu însuți la umilire? În ochii Hannei, lucruri precum abuzul și discriminarea nu ar trebui să fie transformate în glume. La acest show, ea ne prezintă un paradox viu.

Proiecția va avea loc în limba engleză cu subtitrări în română.
Durata: 69 min.

25.01.2019 - 18:30
Calendarul evenimentelor