Petrecerea tematică de Ziua îndrăgostiților

Petrecerea tematică „De Ziua îndrăgostiților!” va avea locvineri, 17 februarie, și va fi dedicată Zilei Sfântului Valentin. Petrecerea este pentru toți cei care iubesc și sunt iubiți, dar și pentru cei ce se află în căutare activă a dragostei. Posibil, anume aici și acum, dragostea vă asteaptă la Plaza Karaoke Room. Vă așteptăm cu prietenii și prietenele și, bineînțeles, cu buna dispoziție.

Program:

*      Vedeta serelor tematice, minunata diva travesti Tina de Lux, va prezenta Clubul lLterar „Despre iubire”(ceva nou!),
        dar și cele mai bune numere ale sale.

*      Participanții la petrecere vor avea parte de diverse concursuri și surprize plăcute.

Petrecerea, ca deobicei, va avea loc la Plaza Karaoke Room (Botanica, str. C. Brâncuși, 3 în incinta Centrului Comercial Plaza).

Începând cu ianuarie, Centrul de Informații GENDERDOC-M oferă încă un nou serviciu în domeniul prevenirii HIV și infecțiilor cu transmitere sexuală, acordat în cadrul Programului Sănătatea LGBT. Acum, orice persoană LGBT își poate face testul la HIV, sifilis, Hepatita C, precum și beneficia de consilierea unui medic dermatolog-venerolog în mod gratuit și anonim. Toate acestea se pot face în laboratorul mobil care lucrează în fiecare zi de vineri între orele 18.00 – 19.00 la locurile publice de adunare a BSB, precum și între orele 22.30 – 00.00 în timpul seratelor tematice pentru persoanele LGBT.

Pentru informații detaliate legate de testarea mobilă vă puteți adresa Nataliei la numărul 069120261.

Vă reamintim că serviciul se acordă în mod gratuit, anonim și confidențial.

17.02.2017 - 22:00
Calendarul evenimentelor