Performance-party: Zina Karabina

Barul Spălătorie vă invită sâmbătă, 26 noiembrie, începând cu ora 21:00, la Zina Karabina, performance-party. Adresa: str. Eminescu, 72.

Stimati concetateni!
Dragi parinti!

In ultimele zile in Republica Moldova se intimpla niste lucruri oribile, strasnice.

Spre marele nostru regret, zilele acestea s-a vazut clar ca unii oameni, politicieni, jurnalisti, daca poti sa-i numesti asa, sint gata sa ne sacrifice in interesele lor murdare si antiumane.

Din pacate, trebuie sa Va comunic ca intentiile criminale de a pune din nou sub gloante vietile noastre nu s-au terminat.

Politia va folosi toate mijloacele necesare pentru apararea constitutionalitatii Republicii Moldova, inclusiv armele.

Ma adresez catre Dvs. ca ministru' subculturii, vorbiti cu prietenii, rudele si vecinii, convingeti-i ca nu trebuie sa-si inchine viata intereselor unor persoane care nu au nimic sfint pe lumea aceasta.

Va rog sa ma credeti, ca copilul nici unuia dintre acei care au organizat acest macel nu traieste in Moldova. Toti ii tin in siguranta.

Ministerul Subculturii va depune toate eforturile pentru restabilirea cit mai urgenta a simbolurilor statalitatii noastre: respectarea demnitatii tuturor cetatenilor, inclusiv comunitatii LGBT.

Dumnezeu sa ne pazeasca! (Nu si Mitropolitul, Episcopul Marchel de Balti si biserica ortodoxa)

LGBT party!
No to hate speech!
No to media manipulation!
No to political propaganda!

HOST: Arteria Lenina cu susținerea morală a PerspectivaGay, Queer U, Chișinău. Un eveniment desfășurat sub egida Ministerul Subculturii și găzduit de Spălătorie.

26.11.2016 - 21:00
Calendarul evenimentelor