15.12.2016
Moldova, Сomunitate

Ne despărțim pentru puțin timp

Dragi prieteni – vizitatori ai Centrului de Informații GENDERDOC-M, vă aducem la cunoștință că începînd cu data de 23 decembrie 2016 pînă la data de 16 ianuarie 2017, oficiul pentru vizitatori va fi închis.

Aceasta este o necesitate, deoarece în aceasta perioadă vom fi ocupați cu pregatirile pentru activitațile de sărbatori, dar și de pregatirea activitaților de deplasare, care vor avea loc exact dupa vacanța de anul nou.

Deci, noi nu ne luam rămas bun, dar va zicem: “Pe curind!”. Ne vom întîlni la data de 24 decembrie, orele 11:00 la Adunarea Generală a membrilor organizației iar seara în aceeași zi la Petrecerea de Anul Nou care va avea loc la Billiard-karaoke Hall, la adresa: Chișinau, str. Calea Ieșilor, 10 (în incinta centrului comercial Solaris – Fourchette, etajul 4). Cu persoanele BSB de vîrsta a treia ne vom întîlni la data de 25 decembrie. Despre locație vom anunța ulterior.

Așadar, vom fi bucuroși să ne revedem la oficiul Centrului de Informații GENDERDOC-M la data de 16 ianuarie 2017. Regulamentul de lucru al oficiului rămîne același.

Previous Următorul