Marșul Solidarității între femei

În data de 8 martie, între 12:00 - 13:00 va fi Marșul solidarității cu sloganul de bază: „Solidaritate între femei”.

Solidaritatea între femei nu este un mit, ea există și ea poate deveni un simbol al unității femeilor. Solidaritatea între femei înseamnă să fii alături de cele care duc, zi de zi, o luptă pentru o viață mai bună, pentru egalitatea de șanse, pentru condiții umane de naștere, pentru dreptul la opinie, pentru posibilitatea de a-și crește copiii într-un stat în care respectul diversității și libertatea exprimării nu există doar pe hârtie, pentru dreptul la viață privată și identitate sexuală, pentru dreptul la o alegere personală conștientă și asumată, dincolo de constrângerea familiei sau a societății. 

Solidaritatea între femei nu are statut social, civil, culoare, religie, partid. Ea ne poate uni pe toate în același marș. Marșul pentru solidaritatea între femei.
Marșul dedicat Zilei Internaționale a Femeilor este organizat la Chișinău, începând cu anul 2011, şi realuat, după o pauză, în 2015.

Traseul marșului: ne vom porni din scuarul magazinului UNIC, vom merge pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt până la Teatrul de Operă și Balet.

Vă îndemnăm să vă alăturați nouă în solidaritate între femei și cu femeile!

08.03.2018 - 12:00
Calendarul evenimentelor