21.12.2016
Moldova, Сomunitate

La mulți ani!

Felicitările președintelui și directoarei Centrului de Informații GENDERDOC-M, Alexei Marcicov și Anastasia Danilova.

Dragi lesbiene, gay, bisexuali și persoane trans din Republica Moldova, mult stimați parteneri și partenere, colegi și colege, prieteni și prietene, vă adresăm acest mesaj din numele angajaților și angajatelor Centrului de Informații GENDERDOC-M.

În ajunul anului 2017, venim cu un apel. Chiar dacă anul 2016 a fost unul greu pentru noi, a fost totuși unul în care am reușit să organizăm multe evenimente bune, utile și pline de solicitudine. Așa, precum a fost festivalul comunității LGBT Moldova Pride, Campania socială „Fără Frică”, un număr enorm de sesiuni de formare și seminare pentru diferite grupuri de specialiști, Zilele Coming Out, campania informațională „Acum e timpul pentru egalitate”, testările la HIV și ITS, un număr mare de litigări strategice și multe alte evenimente interesante și importante.

Vă spunem la mulți ani și să vă urăm un an nou fericit! Vă urăm ca noul an să fie la fel de productiv, valoros și important. Vă urăm fericire, sănătate, dragoste! Fiți bine dispuși, fiți unici, fiți voi înșivă și, repetăm, fiți mereu fericiți.

La Mulți Ani! Ne vedem în 2017!

 

Previous Următorul