Karaoke Battle: Semifinala 2

Centrul de Informații „GENDERDOC-M” vă invită joi, 21 aprilie, să asistați la a doua semifinală a luptelor karaoke între persoanele LGBT+ și prietenii comunității. Toți cei și toate cele, care au intrat în seminifanală în urma competiției acerbe desfășurată în cadrul edițiilor săptămânale a Karaoke Battle în ianuarie-aprilie, sunt gata să vă demonstreze talentele lor muzicale. Doar patru din semifinaliști și semifinaliste vor ajunge la marea finală a Karaoke Battle care se va desfășura în cadrul Festivalului comunității LGBT din Moldova 2016. Acolo, în marea finală, ei și ele se vor întâlni cu ceilalți și celelate patru participanți și participante a semifinalei 1 desfășurate în decembrie 2015. Doar unul din ei sau una din ele va câștiga premiul mare, o vacanță în Sunny Beach, Bulgaria, oferită de sponsorul general al acestui concurs, PUGACIOVA-Tur.

Așadar, a doua semifinală a sezonului doi al luptelor karaoke va avea loc joi, 21 aprilie, în incinta Billiard&Karaoke Hall (Chișinău, str. Calea Ieșilor, 10, Centrul Comercial Solaris-Fourchette, et.4). Începerea este la orele 21:00. Intrarea la Karaoke Battle este gratuită.

Toți semifinaliști și toate semifinaliste vor beneficia de intrarea gratuită la serata tematică săptămânală, care va avea loc în Billiard&Karaoke Hall, începând cu orele 22:00.

Lupta karaoke este un eveniment săptămânal desfășurat în Billiard&Karaoke Hall.

Participarea este gratuită.

21.04.2016 - 21:00
Calendarul evenimentelor