Karaoke Battle. Finală. Repetiție

Așadar, ne-am apropiat de lupta finală, care va avea loc în data de 17 mai în cadrul Festivalului comunității LGBT din Moldova „Curcubeul peste Nistru”, ediția a 14-a. Au fost selectați cei mai puternici și cele mai puternice. Dar și cei, care nu au ajuns în finală, ar putea fi participanții adevărați ai luptei finale. Cât de rău ne-a părut să ne dispărțim de ei, sunt doar șase locuri. Cu inima grea am fost nevoiți să-i scoatem din competiție pe cei trei participanți. Cu toate acestea, suntem convinși că la anul ei vor participa din nou și vor deveni câștigătorii aceleiași competiții.

Acum trebuie să spunem ce urmează să fie făcut înainte ca participanții și participantele la finală să se urce în scenă și să intrepreteze două piese muzicale. Urmează să aibă loc REPETIȚIE. Aceasta se va desfășura la 3 mai, orele 20:30, în sala karaoke a clubului GOLDBAR.

Așteptăm nu doar participanții și participantele la finală, dar și admiratorii muzicii. Vino să-ți asculți și să-ți susții prietenii și prietenele. Participanții și participantele au nevoie de ascultători recunoscători. De aceea nu-i refuza și vino.

Așteptăm participanți și participante, precum și susținătorii acestora, la 3 mai, orele 20:30, în sala karaoke a clubului GOLDBAR. Adresa clubului:  Chișinău, bd. Decebal nr. 2. Intrarea liberă.     

03.05.2015 - 20:30
Calendarul evenimentelor