Karaoke Battle

Centrul de Informații „GENDERDOC-M” vă invită joi, 31 martie, să vă demonstrați talentele muzicale participând la un karaoke battle, adică o luptă karaoke, între membrii comunităţii LGBT și prietenii acesteia. Cine cântă cel mai bine? Cui nu îi este frică de microfon? În 2016, continuăm luptele karaoke. Orice persoană care se identifică cu comunitatea LGBTQ+ sau este prietenul acesteia poate participa.

Începerea este la ora 21:00. Locul desfășurării evenimentului: Billiard&Karaoke Hall (în incinta centrului comercial Solaris, et. 4), situat la adresa str. Calea Ieșilor 10. Intrarea liberă în limita locurilor disponibile.

Câștigătorul sau câștigătoarea ediției săptămânale a Karaoke Battle va intra în a doua simifinală, care va avea loc în primăvara 2016. Încă patru persoane, ce vor califica în marea finală a Karaoke Battle, care va avea loc în cadrul Festivalului comunității LGBT din Moldova „Curcubeul peste Nistru 2016”, vor lupta pentru premiul mare, o vacanță în Sunny Beach, Bulgaria, oferită de sponsorul general al acestui concurs, PUGACIOVA-Tur.

Cei mai activi participanţi şi cele mai active participante la lupta karaoke vor beneficia de intrarea gratuită la serata săptămânală, care va avea loc în Billiard&Karaoke Hall, începând cu ora 22:00.

Lupta karaoke este un eveniment săptămânal desfășurat în Billiard&Karaoke Hall.

31.03.2016 - 21:00
Calendarul evenimentelor