Karaoke Battle

Centrul de Informații „GENDERDOC-M” vă invită joi, 17 decembrie, să vă demonstrați talentele muzicale participând la un karaoke battle, adică o luptă karaoke, între membrii comunităţii LGBT și prietenii acesteia. Cine cântă cel mai bine? Cui nu îi este frică de microfon?   

Începerea este la ora 21:00. Locul desfășurării evenimentului: Billiard&Karaoke Hall (în incinta centrului comercial Solaris, et. 4), situat la adresa str. Calea Ieșilor 10. Intrarea liberă în limita locurilor disponibile.

Câștigătorul sau câștigătoarea ediției săptămânale a Karaoke Battle va intra în prima simifinală, care va avea loc joi, 24 decembrie, la fel în incinta Billiard&Karaoke Hall, începând cu ora 21:00. Patru persoane, ce vor califica în marea finală a Karaoke Battle, care va avea loc în cadrul Festivalului comunității LGBT din Moldova „Curcubeul peste Nistru 2016”, vor lupta pentru premiul mare, o vacanță în Sunny Beach, Bulgaria, oferită de sponsorul general al acestui concurs, PUGACIOVA-Tur.

Cei mai activi participanţi şi cele mai active participante la lupta karaoke vor beneficia de intrarea gratuită la serata săptămânală, care va avea loc în Billiard&Karaoke Hall, începând cu ora 22:00.

Lupta karaoke este un eveniment săptămânal desfășurat în Billiard&Karaoke Hall.

Participarea este gratuită.

17.12.2015 - 21:00
Calendarul evenimentelor