Înscrie-te în grupul LGBT+ pentru creștere personală

Centrul de Informații GENDERDOC-M invită persoane din comunitatea LGBT+ să se alăture grupului pentru creșterea personală condus de psihologa Oxana Gumennaia. Întâlnirile grupului sunt de tip închis și se vor desfășura în mod regulat. Prima întâlnire va avea loc sâmbătă, 30 septembrie.

La aceste sesiuni vei primi suport în problemele: dificultăți în acceptarea de sine; controlul asupra emoțiilor și a comportamentului propriu; pierderea interesului față de viață; dificultăți în comunicare cu alții; sentimentul de singurătate.

Una din condițiile pentru participare este păstrarea confidențialității tuturor discuțiilor din cadrul întâlnirilor. Aceasta va permite patricipanților și participantelor să vorbească liber despre problemele și dificultățile prin care trec. În decursul sesiunilor grupului veți învăța să vă exprimați emoțiile, să auziți opiniile altora, veți încerca noile forme comportamentale prin modelarea situațiilor din viață într-o atmosferă psihologică relativ sigură.

Altă condiție importantă pentru participare este participarea la toate întâlnirile, care se vor desfășura o dată la două săptămâni sau o dată în lună (după cum va decide grupul).

Dacă dorești să participi la întâlnirile grupului, te rugăm să ne lași datele tale de contact, completând formularul scurt până în 25 septembrie (accesează formularul AICI). Dacă ai întrebări referitor la activitatea grupului, le poți adresa Coordonatorului Programului Dezvoltarea Comunității LGBT la Centrul GENDERDOC-M, Artiom Zavadovschi, prin poșta electronică  artiom.zavadovschi[aron]gdm.md

25.09.2017 - 12:30
Calendarul evenimentelor