22.05.2016
Moldova, Pride

Grigore Petrenco: După lupta cu unioniștii, tancurile americane, a venit și rândul comunității LGBT

Politicianul Grigore Petrenco acuză clasa politică din Moldova că este prea populistă și că agenda politică este dominată de lucruri inventate și neesențiale. Într-o postare pe facebook, Petrenco se declară revoltat de campania pornită de socialiști împotriva Marșului Solidarității ce are loc astăzi la Chișinău.

"În loc de a lupta cu regimul și ațși îndrepta suflul protestatar împotriva lui Plahotniuc și banda sa, așa-zisa opoziție se luptă din nou cu pericole inventate și mută atenția opiniei publice de la adevăratele probleme, creând subiecte artificiale și inventate. După ce au luptat cu succes cu unioniștii de carton, apoi cu camioanele și buldozerele americane, iată că a venit și rândul LGBT", își începe mesajul politicianul.

Petrenco susține că în Moldova nu sunt partide de stânga. Asta pentru că, un partid socialist și de stânga niciodată nu va contesta dreptul unor oameni la protest. De asemenea, politicianul acuză și partidele declarate pro-europene care, de dragul raitingurilor sale și preocupării de alegerile prezidențiale, la fel nu vor susține acțiunea. 

"Despre partidele de la putere voi tăcea cu totul. Plahotniuc și gruparea sa își freacă mâinile. Schemele de delapidare și criminale vor continua, atât timp cât așa-zisa opoziție va devia atenția de la adevărata luptă cu regimul", susține Petrenco.

Vedeți mai jos postarea integrală.

https://facebook.com/grigore.petrenco/posts/1080331732026714

Sursa: unimedia.info

Previous Următorul