Film: Kinky Boots / Cizme deocheate

Ambasada SUA în Republica Moldova vă invită marți, 26 aprilie, la ora 17:00, la proiecția filmului „Kinky Boots” (Cizme deocheate) desfășurată în cadrul celei de-a 10-lea ediție a Festivalului Film American la Chișinău. „Kinky Boots” este un film bazat pe un caz real despre dragostea față de ciubote (fie ele bărbătești sau femeiești) și faptul: la ce ar merge un șef bun pentru angajații săi. Timp de mai multe generații, familia Price a confectionat pantofi bărbătești cât se poate de clasici și practici. Dar pentru a salva afacerea de la un inevitabil faliment, tânărul Charlie Price apelează la un consilier de creație dubios: un cântăreț de cabaret travestit al cărui stil avangardist și ale cărui schițe originale reprezintă un suflu proaspăt pentru această fabrică veche și prăfuită.

Haios și original, este un film care trebuie să îl vezi pentru că demonstrează în cel mai bun mod că pentru a te adapta trebuie să ieși în evidență!

2004, regia: Julian Jarrold

Filmul va fi proiectat în limba engleză cu subtitrări în română.

Intrarea liberă.

Locație: Cinematograful Odeon, str. Eminescu, 55

În acest an ediția a 10-a aniversară a festivalului celebrează puterea spiritului uman. Cele 16 filme incluse în programul din acest an ne arată cum efortul personal, dedicația, și sacrificiul pot contribui la crearea unei lumi mai bune. Organizatorii vă așteaptă la cinematograful Odeon în perioada 22-29 aprilie. Intrarea libera.

Găsiți programul evenimentului aici.

26.04.2016 - 17:00
Calendarul evenimentelor