Film: Copiii 404

Centul de Informații „GENDERDOC-M” și Consulatul Onorific al Regatului Țărilor de Jos vă în Republica Moldova invită la proiecția filmului „Дети  404” (rom. „Copiii 404”) (2014) cu ocazia Zilei internaționale a drepturilor omului, care va avea loc marți, 9 decembrie, cu începerea la ora 18:30 în incinta biroului Civil Rights Defenders (str. Șciusev, 67, et. 3).

„Дети  404” este un film documentar din Federația Rusă, realizat de Askold Kurov și Pavel Loparev, despre adolescenții LGBT, care vor să demonstreze lumii faptul că ei există. Filmul poartă același titlu ca și grupul de comunicare în rețeau de socializare Vkontakte inființat și administrat de jurnalista Lena Klimova. Acesta este un grup de solidaritate și asistență pentru tineri din Rusia, care se simt, aici și astăzi, ignorați și respinși. 

Durata filmului este 76 minute.

Limba: rusă cu subtitrările în limba engleză.

Ziua internațională a drepturilor se marchează anual la 10 decembrie, ziua în care, în 1948, la Organizația Națiunilor Unite a fost semnată Declarația Universală a Drepturilor Omului.

---

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Organizatorii îți rezervă dreptul de a limita intrarea accesul în sală persoanelor care manifestă un compartament discriminatori sau neadecvat. 

09.12.2014 - 18:30
Calendarul evenimentelor