Expoziția de fotografii „Pentru că eu trăiesc aici 2.0”

Pe parcursul acestui an, Centru de Educație non-formală "Diversitate", sustinut de Civil Rights Defenders, a pregătit pentru dumneavoastră expoziția de fotografii «Pentru că eu trăiesc aici 2.0» cu istorii personale unice a oamenilor care trăiesc în Moldova. Vrem să împărtășim cu voi background-ul etnic diferit a unor jurnaliști, reprezentanți a sectorului cultural, activiști pentru drepturile omului, , refugiați, activiști civici, oameni de identitate etnică mixtă care contribuie la dezvoltarea țării în diverse domeniile de activitate.

«Pentru că eu trăiesc aici 2.0» este un proiect despre diversitatea culturală și etnică a Moldovei, care este prezentă în fiecare din noi. Este o oportunitate de a-ți împărtăși istoria, ideile, gândurile, întrebările și problemele tale. Este o discuție sinceră despre temeri, valori, tradiții, ostilitate, toleranță, discriminare și drepturile omului.

«Pentru că eu trăiesc aici 2.0» este un dialog deschis despre identitate, interacțiunea interculturală și provocările cu care se confruntă persoanele cu un background etnic mixt în lumea modernă.
Ne vedem duminică, 4 decembrie, la ora 13.00, în Muzeul de Etnografie și Istorie Naturală (str. Kogălniceanu, 82). Vino să povestești istoria ta.

Because i live here 2.0 teaser from Iana Korobenko on Vimeo.

04.12.2016 - 13:00
Calendarul evenimentelor