24.04.2018
International , Спорт

Echipa ”All Blacks” promovează diversitatea

Una dintre cele mai puternice echipe de rugby masculin din lume, ”All Blacks”, promovează diversitatea și incluziunea comunității LGBT, printr-o campanie socială întitulată ”Diversitatea este Putere”.

”All Blacks”, selecționata masculină de rugby din Noua Zeelandă, împreună cu ”Black Ferns”, selecționata femnină de rugby din Noua Zeelandă, au făcut echipă comună cu unul din sponsorii lor, o companie de asigurări, pentru a lansa un mesaj, prin care vorbesc despre valorile pe care le urmează și provocările la care sunt supuși, toate acestea într-un spot de 2 minute.

În spot, se arată cum echipele intră pe stadionul din Osaka, Japonia, și se pregătesc pentru un meci, naratorul, însă, explică că acesta nu va fi un meci ordinar.

”Următoarea luptă e diferită”, spune el. ”Următorul inamic este cu adevărat formidabil și profund complicat. Aceasta este discriminarea – un inamic care nu poate fi învins în singurătate și împotriva căruia trebuie să luptăm împreună. Va fi nevoie mai mult de 15 – va fi nevoie de mii, milioane.”

Cele două echipe, masculină și feminină, sunt aliniate împreună, și în timp ce se țin de inimă, întinzându-și tricourile negre, în acel loc apare un curcubeu.

Previous Următorul