Discuția: Sexul comercial. Ce este asta?

Centrul de Informații GENDERDOC-M vă invită sâmbătă, 17 decembrie, ora 15:00, la discuția „Sexul comercial. Ce este asta?” perezentată de coordonatorul Grupului de suport pentru persoanele trans și cele neconforme cu rolurile de gen, Sașa Sugac.

Mulți și multe din voi precis au auzit de termenul „prostituție” și de toate percepțiile legate de persoanele numite „prostituate”. Puțini ți puține, însă, știu termenul „sexul comercial” și persoanele cărăra le spune „lucrătoarele și lucrătorii sexului comercial”. Care sunt diferențe între aceste termeni? Cine sunt lucrătoaterele și lucrătoarele sexului comercial? Reprezintă această ocupație un tip de muncă sau infracțiune, și de ce? Ce legătură există între sexul comercial și persoanele din comunitatea LGBTQ, și de ce merită să avem cunoștințe în acest domeniu?

Acestea sunt câteva întrebări la care discuția de sâmbătă vrea să dea răspunsuri.  Evenimentul este dedicat Zilei internaționale pentru eliminarea violenței împotriva lucrătoarelor/lucrătorilor sexului comercial.

Ora: 15:00 – 17:30   

Adresa: str. Valeriu Cupcea, 72/1

17.12.2016 - 15:00
Calendarul evenimentelor