Clubul de artă „Coronițe din flori”

Deja ne aflăm la mijlocul primăverii, în urmă au rămas sărbătorile de Paști, și nu ne-am adunat demult aşa, simplu, în jurul mesei rotunde, stând de vorbe haioase şi transformând toată energia noastră creativă, acumulată şi nerăsturnată, în obiecte de artă sau de uz casnic. Vă invităm vineri, 24 aprilie, începând cu ora 18:30, la Centrul GENDERDOC-M să fiţi parte a clubului de artă.

De data asta vă provocăm la confecţionarea coroniţelor (articole de acoperire a capului) din flori artificiale, adică de multiplă folosinţă, pentru orice ocazie în viaţă: serată în club, ieşire în centrul oraşului cu prieteni, sărăbătoare în sânul familiei, picnic, concert în aer liber ş.a. Aceste coronițe, ulterior, vor fi vândute la iarmarocul de caritate care va avea loc în cadrul Festivalului comunității LGBT din Moldova „Curcubeul peste Nistru – 2015”. Toți banii adunați de la vânzarea coronițelor vor fi donați la un azil de animale fără adăpost. 

Ca de obicei, ne va îndrumă în toată povestea asta a culorilor aprinse mama proiectului Papergirl Moldova, zâna artei de a dărui artă şi regina reciclării deştepte, Nata Andreev.

Din partea casei vor fi materialele necesare, ceai, biscuiţi şi muzică indie. Din partea voastră – voie bună, implicare şi zâmbete. Dacă doriţi să folosiţi materiale speciale pentru confecţionare a unei coroniţe inedite pe care o visaţi din copilărie, vă rugăm să le aduceţi cu voi.

Începerea evenimentului este la ora 18:30, încheierea acestuia este preconizată pentru ora 20:30.

24.04.2015 - 18:30
Calendarul evenimentelor