Atelier DIY Flower Power

Pentru că ne aflăm la miezul lunii iulie, adică la miezul verii, pentru că nu ne-am adunat demult aşa, simplu, în jurul mesei rotunde, stând de vorbe haioase şi transformând toată energia noastră creativă, acumulată şi nerăsturnată, în obiecte de artă sau de uz casnic, vă invităm joi, 17 iulie, de la 18:30, la Centrul GENDERDOC-M să fiţi parte a atelierului hand-made.

De data asta vă provocăm la confecţionarea coroniţelor (articole de acoperire a capului) din flori artificiale, adică de multiplă folosinţă, pentru orice ocazie în viaţă: serată în club, ieşire în centrul oraşului cu prieteni, sărăbătoare în sânul familiei, picnic, concert în aer liber ş.a.

Ca de obicei, ne va îndrumă în toată povestea asta mama proiectului Papergirl Moldova, zâna artei de a dărui artă şi regina reciclării deştepte, Nata Andreev.

Din partea casei vor fi materialele necesare, ceai, biscuiţi şi muzică indie. Din partea voastră – voie bună, implicare şi zâmbete. Dacă doriţi să folosiţi materiale speciale pentru confecţionare a unei coroniţe inedite pe care o visaţi din copilărie, vă rugăm să le aduceţi cu voi.

*DIY – din engleză "do it yourself" – a face cu propriile mâini 

17.07.2014 - 18:30
Calendarul evenimentelor