11.04.2018
International , Сomunitate

Adele a oficiat o căsătorie gay. A căsătorit un comediant foarte cunoscut

Cântăreața Adele a oficiat o căsătorie gay. Mirii sunt prezentatorul TV și comediantul Alan Carr și iubitul său, acum devenit soț, Paul Drayton.

Anunțul a fost făcut de Aln Carr miercuri, într-o emisiune Tv, în care și-a expus mândru verigheta. Acesta a povestit că Adele nu numai că a vrut să fie gazda evenimentului, care a avut loc în curtea casei sale din Los Angeles, ci chiar s-a hirotonisit online pentru a-i putea căsători.

În plus, cântăreața a fost cea care a ales florile, dar și meniul format din trei feluri. Tot Adele a fost și cea care a interpretat ”valsul miresei” la nuntă.

După anunțul făcut de Carr, și Adele a scris pe Facebook că și-a căsătorit ”doi dintre cei mai buni prieteni”, postând și o fotografie de la nuntă, cu ea în postura de preoteasă în fața unui perete de flori.

Alan și Adele se cunosc de 10 ani, când artista avea numai 19 ani.

Cât despre proaspeții însurăței, aceștia formează un cuplu de 10 ani și deja și-au făcut luna de miere în Los cabos, Mexic.

Aln Carr a fost cel care a fost cerut de soț, în 2016. În timpul unei vacanțe în Indonezia. Inelul l-a găsit în budinca pe care o mânca la desert. Inițial, a crezut că a rămas fără un dinte, a povestit el ulterior.

Alan și Paul sunt un cuplu încercat, povestea chiar comediantul recent. Paul a trecut printr-un episod de alcoolism, pentru care și Alan își asumă o parte din vină: ”Să fiu sincer, a fost un an greu pentru Paul al meu. A avut niște probleme cu alcoolul și asta și pentru că am fost plecat atâta vreme. Am lipsit pentru că am muncit mult, ca să câștig bani, și mi-am neglijat viața personală, așa că mă simt un pic vinovat”.

Următorul pas ar fi ca soții să devină părinți, ceea ce, însă, nu se va întâmpla prea curând, niciunul dintre ei neavând deocamdată această dorință.

Vorbind despre posibilitatea de a avea copii, Alan Carr declara, cu ceva vreme în urmă, că nu are pic de talent în această direcție. ”Mă chinuiesc cu doi câini, uit uneori să-i hrănesc. Cum ar fi cu un copil? Apoi, toți cei care au copii arată îngrozitor. Văd oameni și îi întreb: <<Ai luat cocaină>> și ei îmi răspund <<Nu am doi copii>>.

Vezi și Așa n-ai văzut-o niciodată pe Adele! S-a costumat în idolul ei și i-a ieșit perfect | FOTO

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Previous Următorul