22.03: Curs de dans

Centrul de Informații GENDERDOC-M îți oferă posibilitate inedită de a beneficia de un curs de dans contemporan într-un spațiu sigur și într-un grup de persoane faine unde vă veți simți liber și confortabil.

Cursul de dans este facilitat de un dansator profesionist Jonny Tutunaru. Durata unei lecții este 60 de minute. În cadrul acestui curs vei avea posibilitatea de a-ți dezvolta capacitățile de dans, precum ritmul, plastica, mișcările coordonate. Aceasta reprezintă o posibilitate de a căpăta sau a-ți ridica încrederea în tine, în corpul tău și să cucerești alții cu pașii tăi de dans, de exemplu, la seratele săptămânale pentru persoanele LGBT.

Lecțiile au loc în fiecare zi de miercuri și vineri, la orele 20:00 – 21:00, la o sală de dans aflată pe strada C. Tănase nr. 6 (fosta stradă a Cosmonauților). Pentru mai multe informații trimiteți un mesaj Coordonatorului Programului Dezvoltarea Comunității LGBT, Artiom Zavadovschi, la artiom.zavadovschi[aron]gdm.md, sau la telefonul 022 28 88 61.

Contribuție: 20 de lei pentru o lecție. Începând cu aprilie, veți avea posibilitatea să obțineți un abonament pentru o lună cu contribuția de 150 de lei.

Cursul este destinat persoanelor LGBT și aliaților comunității.

22.03.2017 - 20:00
Calendarul evenimentelor