HerArt Summer Event

Noroc, floricelelor! Suntem Nata și Vicky, și vrem să vă invităm pe 9 iulie să vă povestim despre HerArt. Acest proiect de artă vrea să se regasească, în varianta lui finală, într-un app, în telefonul tău. Zilnic acesta o să-ți schimbe wallpaperul și îți va face cunoștință cu o femeie din lumea artei. În acest moment cu siguranță apar multe întrebări. Iar noi suntem gata să răspundem la toate, ca împreună să ajungem la cea mai bună versiune HerArt.

Noi facem apel la comunitatea iubitorilor de artă din capitala și nu doar. Noi știm că voi căutați să vă adunați, dar nu găsiți motiv pentru asta, ap iaca! Veniți să ne vedem pe 9 iulie la hubul Armeneasca 13A. 

Am pregătit pentru voi: o zonă colorat, cu creioane și cărți. Film gustos despre viața uneia din cele mai cunoscute artiste din lume Frida Kahlo, iar la desert vor fi plăcinte și vin de casă, și poate chiar sarmale, dacă universul o să țină cu noi. 

Contribuțiile voastre financiare vor fi binevenite și încurajate de un mini-tîrg de lucruri handmade. Tot ce vom aduna vor merge în bugetul proiectului. Primii 20 de oameni care calcă pragul hubului de pe Armeneasca 13A, vor primi un poster cadou.

09.07.2017 - 17:00
Event Calendar