Serată: Primăvară, Mărțișor și Ziua femeilor la un loc

Serata tematică de promovare a comportamentului sexual protejat «Primăvară, Mărțișor și Ziua femeilor la un loc» se va petrece vineri, 3 martie. Este o serată pentru cei, ce au grijă de propria sănătate, care iubeșc pe sine și pe cei din jur, și pentru cei care prețuiesc prietenia. Deci, vino cu prietenii și cu buna dispoziție.

În program:

*Debutul unei tinere și talentate travesty pe nume Rihanna.

*În această seară, te așteaptă concursuri, cadouri și alte surprize plăcute.

Petrecerea, ca deobicei, va avea loc la Plaza Karaoke Room (Botanica, str. C. Brâncuși, 3 în incinta Centrului Comercial Plaza).

Începând cu ianuarie, Centrul de Informații GENDERDOC-M oferă încă un nou serviciu în domeniul prevenirii HIV și infecțiilor cu transmitere sexuală, acordat în cadrul Programului Sănătatea LGBT. Acum, orice persoană LGBT își poate face testul la HIV, sifilis, Hepatita C, precum și beneficia de consilierea unui medic dermatolog-venerolog în mod gratuit și anonim. Toate acestea se pot face în laboratorul mobil care lucrează în fiecare zi de vineri între orele 18.00 – 19.00 la locurile publice de adunare a BSB, precum și între orele 22.30 – 00.00 în timpul seratelor tematice pentru persoanele LGBT.

Pentru informații detaliate legate de testarea mobilă vă puteți adresa Nataliei la numărul 069120261.

Vă reamintim că serviciul se acordă în mod gratuit, anonim și confidențial.

03.03.2017 - 22:00
Calendarul evenimentelor