Karaoke Battle între femeile LB

Stimate prietene,

Centrul de Informații „GENDERDOC-M” vă invită duminica, 7 decembrie, să vă demonstrați talentele muzicale participând la un karaoke battle, adică o luptă karaoke, între femeile lesbiene și bisexuale. Acest eveniment are loc cu ocazia apariției ultimului număr al revistei „Tema”, publicat de Centrul GENDERDOC-M timp de 10 ani, începând cu 2004. În program, înafară de lupta karaoke propriu-zisă între femei și premierea câștigătoarelor acesteia, va fi înmânat și premiul celei mai bune autoare care a contribuit la publicarea ultimului număr, care este unul literar, al revistei „Tema”.  

Începerea este la ora 20:30. Locul desfășurării evenimentului: sala karaoke a clubului GoldBar (sec. Botanica, bd. Decebal, 2). Intrarea liberă în limita locurilor disponibile.

În această seară Centrul GENDERDOC-M va servi tuturor participantelor și spectatorilor ceai fierbinte. Cele mai active participante la lupta karaoke vor beneficia de intrarea gratuită la serata săptămânală, care va avea loc în sala mare a clubului GoldBar, începând cu orele 22:00.

07.12.2014 - 20:30
Calendarul evenimentelor