21.05.2016
Moldova, Pride

Igor Dodon vorbește despre persoanele homosexuale din partidul său

Liderul Partidului Socialiștilor recunoaște că nu este homofob și nici nu are nimic cu persoanele cu o altă orientare sexuală, dar spune că face declarații homofobe, deoarece este „pentru păstrarea valorilor creștine”.

Reacția președintelui PSRM vine după ce coordonatorului de programe GENDERDOC-M, Angela Florov, a declarat la un post de televiziune că, în PSRM sunt mai multe persoane homosexuale, iar liderul socialiștilor nu este nici pe departe homofob, așa cum tinde să pară.

„Noi în partid nu avem persoane care să-și propage viziunile și preferințele sexuale. Nu avem persoane care pătimesc în vreun fel sau care să ceară drepturi preferențiale pe motiv că ar reprezenta o minoritate sexuală. Și într-adevăr, eu nu sunt homofob, nu sunt împotriva cuiva. Eu sunt pentru păstrarea valorilor creștine și a familiei tradiționale în societatea noastră”, a declarat Igor Dodon pentru UNIMEDIA. 

UNIMEDIA amintește că, coordonatorului de programe GENDERDOC-M, Angela Florov a declarat la un post de televiziune că liderul PSRM nu este homofob, așa cum încearcă să pară prin declarațiile pe care le face în adresa persoanelor cu orientare sexuală diferită. Mai mult de atât, în PSRM ar fi mai multe persoane homosexuale.

Sursa: unimedia.info

Previous Următorul