Club de discuții "Povești de victorie"

Centrul de Informații GENDERDOC-M învită comunitatea LGBT+ la clubul de discuții cu tema  “Povești de victorie” sâmbătă, 23 martie, la orele 14:00-16:00, la sediul Centrului.

Care este povestea ta de victorie? În cadrul acestei întâlniri vom face un schimb de povestiri despre acceptarea de sine, indiferent dacă este vorba de acceptarea aspectului fizic, a etnicității, orientării sexuale, identității de gen, capacităților fizice și psihologice și oricăror altor identități și calități ale noastre. Ce ne-a sprijinit și ne-a ajutat să acceptăm o parte din noi înșine și cum poate experiența celuilalt și celeilalte fi o sugestie să ne revedem într-o altă lumină?

Experiențele persoanelor lesbiene, gay, bisexuale, transgender și queer, precum a unui grup marginalizat, implică deseori confruntarea cu neacceptare din partea societații. Acest lucru face ca poveștile noastre de acceptare de sine să devină și mai puternice, chiar și atunci când vine vorba de oricare alte identități sau calități de-ale noastre.

Veniți să vă relatați povestea de victorie, fie ea mare sau mică, și să discutăm.

23.03.2019 - 14:00
Calendarul evenimentelor